Pensionatet RO

Vi tilbyder 4 skønne dobbeltværelser og et shelter

Værelse 1…

Wiinblad

Dobbeltværelse Wiinblad

Værelse 2…

Halfdan

Dobbeltværelse Halfdan

Værelse 3…

Natur

Dobbeltværelse Natur

Værelse 4…

Søfart

Dobbeltværelse Søfart

Shelter

RO

RO_Shelter_Sydfyn_Natur

Rummelige dobbeltværelser som alle har udsigt til vores skønne natur. Sengene er alle af god standard som sikre en god nats søvn og I skal ikke tænke på sengelinned og håndklæder, som ligger tilgængelig ved Jeres ankomst.

Vil du overnatte direkte i naturen i vores skov skal du selv have liggeunderlag og sovepose med. Brændet kan du samle i skoven og er det ikke tørt, kan du købe det hos os.

Husk at skrive navnet på det værelse du ønsker til dit ophold når du bestiller.

“Dan’s gæstehus ligger som en perle i det sydfynske…”

Dans gæstehus ligger som en perle i det sydfynske i naturskønne omgivelser med kort afstand til Svendborg, Tåsinge og andre gode seværdigheder. Dan har både før og under opholdet haft god kommunikation til mig og har ligeledes både før og under opholdet udvist stor venlighed overfor mig og min familie. Gæstehuset har været en hyggelig lomme i vores efterårsferie, der via et stort og funktionelt køkken, stort og hyggelig stue/spisested og gode soveværelser samt to gode badeværelser, rummet vores krav til en god ferie. Hvis turen og ferieplanerne engang i fremtiden går til sydfyn, vil jeg/vi klart overveje at skrive til Dan igen for at bo i hans gæstehus.
Thomas

Pensionatet RO

Nørregårdsvej 13

5771 Stenstrup

+45 31 53 15 75

PensionatetRO@gmail.com