Pensionatet RO

Hotel_Svendborg_B&B_Sydfyn
velkomst_PensionatetRO

Fra Drøm til Virkelighed

Cathrine og jeg har i mange år leget med drømmen om at skabe den bedste start for gæsters næste gode oplevelser. Vi har puslet med masser af tanker og idéer, som alle har handlet om skabe det bedst mulige ophold for kommende gæster. Det mundede blandt andet ud i at vi i 2015 var tæt  på at erhverve os en campingplads for at leve drømmen ud. Det skulle åbenbart ikke være det, så i stedet tog vi på en lang rejse ud “i det blå”, hvor vi fik masser af rigtig gode oplevelser på vores vej rundt i Europa. Samtidig voksede idéen med hensyn til at skabe rammen for den gode oplevelse. I 2017 fandt vi så landstedet, som senere skulle vise sig at være vores perle, der skulle deles med andre.

Det var en jobmulighed som ledte os til Fyn og egentlig kiggede vi ikke efter bolig i det sydfynske. Men ved et tilfælde (nogen kalder det skæbnen) faldt vores vej forbi Kirkeby, hvor vores skønne ejendom lå og ventede. For at finde frem til hvor “langt ude på landet vi var, kørte vi (min kone, vores yngste datter og jer selv) til Danmarks måske bedste fiskehandler, Bendixen, på havnen i Svendborg. Det tog 10 minutter for os at lande midt i Svendborg, solen skinnede fra en skyfri himmel og frokosten blev købt hos Bendixen. Vi satte os uden for, hvor i det samme, den pensionerede skipper kom med sin harmonika og satte sig på kajen og spillede sømandsviser. Da sagde vores yngste datter “Far, her vil jeg gerne bo” og der var derefter aldrig tvivl om at vores næste kapitel skulle foregår i det Sydfynske.

Som sagt så gjort, vi flyttede ind i 2017 og startede så småt med at leje vore Gæstehus. De tilbagemeldinger vi fik var så positive at vi fik blod på tanden til at gå “all in” i 2021. Det vores gæster specielt lagde vægt på var beliggenheden for vores gæstehus, som ligger midt i den skønne Sydfynske natur omgivet af mark, skov og sø, samtidig med at Gæstehuset ligger tæt på et hav af oplevelser.

Vores gæster udtrykte stor glæde ved gæstehusets rummelighed, hvor der er god plads i de 3 dobbeltværelser og 2 familie værelser.

Som nævnt ligger vores Gæstehus centralt for rigtig mange gode oplevelser eks.. Svendborgs skønne havnemiljø, Svendborgs idylliske gamle købstad, historiske Valdemars slotEgeskov slotSvendborg golfklub, samtidig med at vi ligger tæt på kysten med adgang til alt fra solbadning, kajak, vandre- og cykelture og meget meget mere – tag et kig  under oplevelser.

For os handler det om at give vores gæster en rigtig god oplevelse, derfor kan man også frit bruge vores område. Det vil sige de 10 tønder land mark og skov. Der er forskellige spots, hvor man kan nyde nærvær, den gode samtale eller blot RO’ en, væk fra en travl hverdag.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores lille drøm… Pensionatet RO

Med mange hilsner

Cathrine og Dan

Dine værter_B&B_Pensionatet RO
Pensionatet_RO

Pensionatet RO

Nørregårdsvej 13

5771 Stenstrup

+45 31 53 15 75

PensionatetRO@gmail.com