Pensionatet RO

Vi tilbyder 5 skønne værelser med god komfort

Værelse 1

Halfdan

Værelse 2

Søfart

Værelse 3

Natur

Værelse 4

Wiinblad

Værelse 5

Værkstedet

I pensionatet RO har vi fem værelser.

“Halfdan”, “Søfart” og “Natur” er rummelige dobbeltværelser placeret på første salen.

“Wiinblad” er et skønt dobbeltværelse med egen stue og “Værkstedet” er et familie værelse med plads til 4 personer (dobbeltseng samt sovesofa.

Både “Wiinblad” og “Værkstedet” er placeret i stueplan. Sengene er alle af god standard som sikre Jer en god nats søvn og I skal ikke tænke på sengelinned og håndklæder, som ligger klar ved Jeres ankomst.

Til værelserne hører der to fælles badeværelser til, et i stueplan og et på førstesale, som er udstyret med toilet og brusebad.

Alle værelserne har udsigt til vores skønne natur. 

Husk at skrive navnet på det værelse du ønsker til dit ophold når du bestiller.

“Dan’s gæstehus ligger som en perle i det sydfynske…”

Dans gæstehus ligger som en perle i det sydfynske i naturskønne omgivelser med kort afstand til Svendborg, Tåsinge og andre gode seværdigheder. Dan har både før og under opholdet haft god kommunikation til mig og har ligeledes både før og under opholdet udvist stor venlighed overfor mig og min familie. Gæstehuset har været en hyggelig lomme i vores efterårsferie, der via et stort og funktionelt køkken, stort og hyggelig stue/spisested og gode soveværelser samt to gode badeværelser, rummet vores krav til en god ferie. Hvis turen og ferieplanerne engang i fremtiden går til sydfyn, vil jeg/vi klart overveje at skrive til Dan igen for at bo i hans gæstehus.
Thomas

Pensionatet RO

Nørregårdsvej 13

5771 Stenstrup

+45 31 53 15 75

PensionatetRO@gmail.com